Арсен Мірзоян у Рівному

В четвер (20.12) довелось мені побувати на концерті Арсена Мірзояна. Хоча, чому “довелось”? Пощастило! Причому, пощастило неймовірно. Квиток купила одразу, як почула, що зірка “Голосу Країни” їде до нашого міста. Коханий скласти мені компанію не схотів, сказав, що з нього і концерту “Крихітки” вистачило))). Вирішила його не силувати і йти сама. Перед концертом ще й прес-конференція була, і проводилася вона в кіноклубі “Gonzo” (сам концерт – в БК “Текстильник”). Квитки на вході не перевіряли, тож, зайти і послухати запитання-відповіді могли всі бажаючі. А бажаючих чомусь виявилося не надто багато. Ну, їм же гірше)))
Арсен трошки запізнився, але нічого, на всі запитання відповів. І відповідав у притаманній йому манері – з гумором. Чого варта лише фраза “в кожного фрезерувальника, в якого на руці три пальці, неодмінно в запасі є одна або дві цікаві історії”!)))) Ще розказував, що пісні “на замовлення” йому вдаються дуже добре. Щоправда, часто буває так, що пісню він напише, але вона йому настільки сподобається, що доводиться залишати собі) казав, що хоче, щоб його синам не було за нього соромно. Цікавий факт: “Ніч” – єдина пісня, яку Мірзоян присвятив дружині. Розповідав про завод, і про те, що на роботу заводським автобусом не їздив, бо там ніколи нічого не змінювалося, всі завжди сиділи на тих самих місцях, і це нецікаво. Загалом, справив враження простого скромного хлопця без “понтів”.
Перенесемося на концерт. Розпочався він теж із незначною затримкою, яка мені тільки на руку була, бо я сама спізнилася – дорогою з Gonzo заскочила в МакД, зігрітися кавою.
Зал був повний, що приємно здивувало. Причому, публіка абсолютно різна – від діток до тіточок і дядечок “в возрастє”)
Арсен вийшов на сцену, і… Далі було практично двогодинне задоволення від старих і нових пісень, в перервах між якими були жарти і приколи. (І так, АМ після кількох композицій перевдягнувся в джинси і футболку з вінні-пухами)).
Арсен Мірзоян
Коли звучала “На кордоні зими”, я ледь не плакала – надзвичайно зворушливо то було. Ще вперше почула і зацінила “Капронові банти” і “Невчасна”. Хоч я й звикла, що Мірзоян співає українською, російськомовні його пісні теж дуже красиві. Ще глядачі мали можливість насолодитися каверами на Висоцького. “На біс” Арсен і його команда виконали запальну пісеньку The Rolling Stones “God Gave Me Everything I Want” (“оскільки команда RS англійська, то ми йдемо по-англійськи”). Публіка почала розходитися, але найстійкіші залишилися чекати на автографи. І дочекалися! Дуже чемний Арсен Мірзоян попідписував всім бажаючим постери-листівки-диски і зі всіма пофотографувався. Враження про себе залишив виключно НАЙКРАЩІ – і як про виконавця, і як про людину, за що йому величезне ДЯКУЮ!!!
П.С. Я сподіваюсь, що ніхто з групи не схопив застуду через холод у залі (в цьому місці мені соромно за “Текстильник”)
П.П.С. В одному з відгуків про концерт прочитала фразу “он уже не молод, и на волосах проступает седина”. Давно так не сміялася))))
34 – ідеальний вік, особливо, для чоловіка. Арсен Мірзоян – гарний цьому доказ

Про автора Dark Vesta

Невиправна мрійниця
Опубліковано у Uncategorized. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six × one =